5.31.2015

Міф про «Голокост». У Лондоні пройшла Міжнародна конференція по боротьбі з єврейським міфом

За повідомленням віруючих в «голокост» журналістів лондонської газети Daily Mail, в неділю 19 квітня в конференц-залі лондонського готелю Grosvenor Hotel пройшла велика Міжнародна конференція з боротьби єврейським міфом про «голокост».

Конференція тривала близько 6 годин і в ній взяло участь 113 борців з цією лжерелігією.

Головним доповідачем був 57-річний іспанський ревізіоніст Педро Валера. За історичну правду він був кинутий в австрійську в'язницю в 1992 році. Раніше, в ході свого вступу на масовому, багатотисячному мітингу в Мадриді він заявив: «Ніяких «газових камер»в Освенцимі ніколи не було».

На Лондонській конференції Педро Валера ретельно вибирав слова, щоб його не кинула до в'язниці поліція думки. Після того, як його представив організатор Конференції, колишній офіцер англійської армії, 45 річний Джеремі («Джеза») Бедфорд-Тернер, він сказав:

- Ми повинні ретельно зважувати свої слова. Коли я запитав Джеза: «Мені можна говорити на цій конференції все, що я думаю?», Він мені відповів: «Так можна, але до тих пір, поки ви говорите академічною, серйозною мовою».

Валера додав (академічною мовою): 

«Кажуть, що у євреїв золото світу і сила в ЗМІ та що вони збираються правити світом ... Тому будемо реалістами, будемо як офіцери ... генштабу в армії. Ми повинні користуватися помилками ворога. Ми також повинні бути такими ж хитрими і розумними, як діти Темряви. Іноді ми не такі хитрі».

Педро Валера продовжив свій виступ на Лондонській конференції:

«У Середні століття у євреїв було золото світу, але вони жили в гетто. У них досі є золото світу, і вони господарі світу ... (всі цензурні багатокрапки від Daily Mail)».

«Але зараз золото важливо і для нас. Воно як меч. Якщо ми скажемо, ну добре, мене більше не цікавить ваше золото і ваші гроші, і ваші магазини і споживання через вас товарів, цей восковий меч розтане».

В суботу 18 квітня на запитання кореспондента Daily Mail в Барселоні, чи вірить він у «голокост», Валера відповів:

«В Іспанії в червні набуде чинності закон, який перешкоджає мені відповісти на ваше запитання, тому мені треба бути дуже обережним у своїх словах».

На питання віруючого в «голокост» журналіста-провокатора, чи є він нацистом, Валера відповів:

- Це залежить від того, що ви маєте на увазі під словом нацист. Я не жив у Німеччині в епоху Гітлера, але націонал-соціалізм запропонував велике число рішень, які були плідними, і він може бути плідним для сучасного суспільства».

У лондонській конференції взяв участь також всесвітньо відомий 63-річний ревізіоніст Марк Вебер, директор Інституту перегляду історії (Institute for Historical Review) в місті Ньюпорт Біч, штат Каліфорнія, США. У 1989 році він писав:

«Голокост - це релігія. В основі цієї релігії немає ніяких історичних фактів - у Гітлера не було ніяких наказів або плану «голокосту», на «голокост» не виділялося ніяких грошових коштів, не було ніяких «газових камер», не проводилися розтину газованих «жертв», немає ні кісток, ні праху, ні черепів - взагалі нічого немає».

У своїй доповіді на Лондонській конференції, названому «Виклик єврейсько-сіоністської влади» ('The Challenge of Jewish-Zionist Power') Макс Вебер зазначив:

«Єврейський слід простежується у всіх областях і охоплює кожен суспільний рівень. Більшість американців навіть не відчуває, наскільки він поширений, але майже немає єврея, що не охопленого його щупальцями. Насправді, єврейське захоплення американського життя набагато ще більш небезпечне. Чому? А тому, що євреї в Америці сильно віддані закордонній країні - «Ізраїлю».

По-друге, він набагато більш небезпечний через недовіру і часом ворожість до нас євреїв. Це світогляд т.зв. «Обраного народу», підходу «ми проти них». Це ставлення глибоко вкоренилося у багатовіковій єврейській історії та спадщині».

Коли Вебер процитував писанину одного рабина, в якому було сказано: «Ненависть живе в повітрі, в який піднявся попіл з крематоріїв», це викликало оплески та сміх учасників конференції.

Коли оплески все ще тривали, Вебер додав:

- Поки влада потужного єврейського лобі залишається міцною, не буде кінця систематичного спотворення євреями історії та поточних подій ... Немає більш важливою і нагальною завдання, як впізнати, протидіяти та зруйнувати цю владу.

Сьогодні ви залучені у велику глобальну боротьбу протистояння самовпевненою і диявольською влади, яка вважає, що, з одного боку, вона покликана правити іншими людьми, а з іншого боку, всіма країнами й всім людством».

Англію на Міжнародній конференції представляв колишній глава партії Британський національний фронт (British National Front) Мартін Вебстер і колишній головред газети Британської національної партії 69-річний Майкл Вудбрідж.

Вудбрідж заявив в інтерв'ю журналістам: 

«Учасники Конференції вважають, що «голокост» є перебільшенням, якщо м'яко висловитися. Він використовується як інструмент пропаганди, щоб виправдати війну з Німеччиною (Англія напала на Німеччину у вересні 1939 року)».

В інтерв'ю після конференції колишній організатор Британської національної партії, 72-річний Річард Едмонс сказав віруючим в «голокост» журналістам, що ставить під сумнів питання про «голокост».

63-річний Джон Морс, колишній головред газети Британської національної партії, назвав «голокост» («holocaust») голообдурюванням (holohoax), тому що його ніколи не було.

Народжена в Австралії 69-річна леді Мішель Ренуф, яка захищала на «судах» всесвітньо відомих заперечувачів «голокосту», зокрема Девіда Ірвінга, сказала: 

«У людей має бути право сумніватися в загальноприйнятій точці зору на те, що відбувалося».

71-річний Мартін Вебер, колишній організатор партії Британський національний фронт, в інтерв'ю на запитання про горезвісні «газових камерах» відповів: 

«Я хочу, щоб євреї та ті хто б там не був з тих, хто спотворює історію, відповіли на елементарні питання про те, як такі «газові камери» могли б працювати чисто з технічної точки зору».

Виправдовуючись перед спраглими до помсти за надання залу фанатичними віруючими в «голокост» з Daily Mail, прес-секретар готелю Grosvenor Hotel сказав: 

«Зал був заброньований через інтернет, і нам було невідомо про характер конференції».

Немає коментарів:

Дописати коментар