7.20.2013

«Безсоромність сіоністської брехні і придушення правди зростає»

Cіоністи обрали 27 січня 2001 р. в якості першого дня на згадку про "голокост" у Великобританії тому, що в цей день радянські війська окупували німецький робочий табір в Освенцімі в західній Польщі.

Захисники легенди про "голокост" стверджують, що там системно знищили 4 млн. чоловік. Докази цього з'явилися б у світових ЗМІ відразу ж після захоплення табору радянськими військами, які мали попросити Міжнародний Червоний Хрест відправити своїх представників в Освенцім. Але нічого подібного не сталося. Насправді, опублікована в "АЛЕ" No. 58 стаття являє, поза всяких сумнівів, докази, що т.з. єврейський "голокост" ніколи не відбувався.

Однак, сіоністи Великобританії вже неодноразово, розлого і настирливо, всякими можливими способами намагаються довести, що "голокост" був. Увечері 27.01.01 майже 6 годин британське телебачення присвятило передачам, в яких стверджувалося, що "голокост" насправді мав місце. Того ж вечора було влаштовано спеціальне богослужіння з "голокосту", на якому був присутній британський прем'єр єврей Тоні Блeр і наслідний принц Чарлз.

Цей сіоністський трюк мусив підтримати поняття те, що Великобританія - багатонаціональне і багаторелігійне суспільство. Задум полягав у продовженні знищення традиційного англійського єдинонаціонального мислення. Метою порівняння з іншими різанинами (Балкани, Камбоджа, Руанда), обсяг яких був менше уявного єврейського "голокосту" - змусити людей збліднути перед "жахами голокосту". Школярів, які нічого не підозрюють про велетенську брехню - "голокост", спонукали створювати мальовані зображення "голокосту". Лондонських школярів направляють на екскурсії в Освенцім із відвідуванням тамтешнього "музею". Тим часом, жителі області поблизу сьогоднішнього табору Освенцім називають його не інакше як "фальшивим храмом". В одній з вищезазначених передач, стара єврейка, нібито уціліла полонянка Освенціма, розповідала про т. зв. "процес відбору", в ході якого есесівський лікар поділяв євреїв на працездатну групу та іншу групу, яка з причини старості і немічності не була придатною до фізичної роботи. Тому другу групу негайно направляли для знищення в газові камери.

Це, по всій ймовірності, - типово єврейське спотворення того що насправді відбувалося - полягає в тому, що непрацездатна група прямувала в табір, а працездатна - в робочий табір, де їх засаджували за ненависну для жидів фізичну роботу.

Інша єврейка стверджувала, що жінки в Освенцімі кидалися на оточуючий табір дріт під струмом, щоб закінчити життя самогубством, після чого охоронці для науки інших вбили 100 полонених. Немає сумніву в тому, що й це - чергова байка. Також брехливо стверджувалося, що есесівець розтрощив до смерті єврейську дитину, вдаривши її об залізничну платформу. І, звичайно ж, стверджувалося, що євреї, гнані в газові камери, були самими добрими людьми, хоча досвід багатовікового спілкування з ними підтверджує, що вони завжди ненавиділи "гоїв" і всіляко шкодили їм.

Бажаючи розчулити нинішніх гоїв, на тлі урочисто-траурної музики показували обличчя переляканих єврейських дітей. З'являлися між кадрами "жахів" євреї в ярмулках, котрі вселяли глядачам, що через "голокост" євреї зараз мають право вважати себе морально переважаючими інші народи. Вся програма була розрахована на те, що в результаті її перегляду "гої" повинні почати співчувати родичам нібито загиблих євреїв.

Всі ці твердження про надзвичайні звірства нацистів стосовно євреїв вже давно і неодноразово спростовані. Проте євреї настирливо нав'язують свою версію, щоб "гої" їм повірили. Це нагадує заяву покійного єврейського журналіста Хайма Бертмана: "Якщо хочеш обдурити людей - думай у великому масштабі".

Доступ до декількох антисіоністської вебсайтів, котрі часто публікують хороший матеріал з викриття сіоністської брехні, зараз перекритий технократами-сіоністами для того, щоб приховати правду про себе. У числі цих сайтів - німецький вебсайт "National-journal", матеріали з якого публікувалися в "АЛЕ" No.No. 121 і 127.

Таким чином сіоністи наполегливо живлять громадськість брехнею про своє плем'я, перешкоджають донесенню правди про євреїв до громадськості і, тим самим, втілюють в життя масонське гасло:
"Наша правда - брехня. І наша брехня - правда".
Рональд Леннард (Лондон)
2001

Немає коментарів:

Дописати коментар